Kroketten bakken

Kroketten bakken

Ieder mens heeft weleens trek in zo’n heerlijk gefrituurde kroket bij het bier in de kroeg. Het niet niet voor niets dat snackbars de hele dag door kroketten bakken voor hun klanten om dat kroketten zo populair zijn. Maar vast en zeker heb je ergens in je achterschuur nog wel zo’n oude frituurpan staan.

Kroketten kun je kant en klaar afhalen bij de snackbar, maar kroketten bakken is thuis ook helemaal zo moeilijk nog niet.

In elke supermarkt vind je wel diepvrieskroketten. Vele snackbars kopen die diepvrieskroketten bij dezelfde leverancier. Het enige wat je hoeft te doen om kroketten te bakken, is de frituurpan aanzetten, frituurvet toevoegen en verhitten. Het maakt niet uit hoeveel kroketten je wilt eten want je kunt er zoveel ingooien als je wilt.

Zo kun je zelf veel goedkoper kroketten bakken en heb je – als je dat wilt – elke dag een overheerlijk vette kroket op je brood!

Kroketten bakken hoeft trouwens niet per se in een frituurpan. Je kunt ze ook bakken in olijfolie in een wokpan. Kroketten bakken kan op meer manieren dan je denkt. Op het internet vind je vele manieren om de voor jou ideale kroket te bereiden.